Skip to content

25.-26.05.2023 toimus Kutsekoolide Autoerialade Esmakursuslaste Võistkondlik Kutsevõistlus

Pildi autor: Adeele Zagurski

25.-26.05.2023 toimus Kutsekoolide Autoerialade Esmakursuslaste Võistkondlik Kutsevõistlus Vana-Vigala Tehnika-ja Teeninduskoolis.

Võistlustel osalesid 3-liikmelised võistkonnad kokku 9 kutsekoolist Kehtna Kutsehariduskeskus, Kuressaare Ametikool, Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Rakvere Ametikool, Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool, Tartu Rakenduslik Kolledž, Valgamaa Kutseõppekeskus, Vana-Vigala Tehnika ja Teeninduskool ning Viljandi Kutseõppekeskus.

Tiimidel tuli lahendada 2 päeva jooksul kokku 14 ülesannet, esmaabi andmisest kuni rehvide vahetuseni. Autokutseõppe Liidu liige ja Toyota Baltic tehniline koolitaja Aleksei Kazakov rääkis noortele autovaldkonna tööturust, mille kohta mõistagi järgnes päev hiljem teadmiste kontroll. Samuti võistluse peakohtunikud oli Autokutseõppe Liidu liikmed Janek Pukka ja Ene Pukk.

Palju õnne Vana-Vigala Tehnika ja Teeninduskoolile võidu puhul!

Teise koha saavutas Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool.

Võistluste kolmandale kohale tuli Kuressaare Ametikool, kes võitis ka Toyota viktoriini, Autoeksperdi ülesande eripreemiad.

Täname sponsoreid Amserv, Auto100, Autoekspert, Top Auto, Toyota Baltic, United Motors ja kõiki võistlusel osalenud koole.

Piltide autor: Adeele Zagurski

« kohta 16 »