Skip to content

24.04 ja 25.04.2023 toimus sõiduautotehniku pädevusvõistlus Porsche ringrajal

24.04 ja 25.04.2023 toimus kutsekoolide 2. ja 3. kursuse sõiduautotehnikute eriala pädevusvõistlus, mida korraldas teist aastat järjest Järvamaa Kutsehariduskeskus. Võistlus toimus Porsche ringraja territooriumil ehk Audru ringrajal.

Ennast proovile pandi mini mannergute sõidus, vigursõidus ning lisaks veermiku, elektri, mootori, auto aluste ja tehnilise kontrolli teadmistes.

Aasta 2023 sõiduautotehniku pädevusvõistluse karikat pälvisid:

  1. koht – Järvamaa Kutsehariduskeskus
  2. koht – Tartu Rakenduslik Kolledž
  3. koht – Tallinna Tööstushariduskeskus

Palju õnne ning jätkuvaid eduelamusi võitjatele!

Võitlusel osales 12 kutsekooli: Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus, Järvamaa Kutsehariduskeskus, Kehtna Kutsehariduskeskus, Kuressaare Ametikool, Pärnumaa Kutsehariduskeskus, Rakvere Ametikool, Tallinna Lasnamäe Mehaanikakool, Tallinna Tööstushariduskeskus, Tartu Rakenduslik Kolledž, Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool, Valgamaa Kutseõppekeskus, Viljandi Kutseõppekeskus.

Võistluse toetajad: Aleksandri Pub, Bahco Tool Van, Balti Autoosad, Benefit, Castrol Eesti, Eesti Autospordi Liit, JõuJaam, Kaja Koolitus Autokool, Kalmar Automotive, NB Quality, Porsche Ring, Rada Auto, Topauto.

Suur tänu meeldejääva võitluse eest korraldajatele, toetajatele, kohtuniketele ning osalejatele!

Piltide autor: Heiki Loomets

« kohta 2 »