Skip to content

Kutsekoolide 2 ja 3 kursuse sõiduautotehnikueriala pädevusvõistlused.

Lugupeetud autohuviline

24.-25.04 2023 on toimumas Kutsekoolide 2 ja 3 kursuse sõiduautotehnikute eriala pädevusvõistlused, mida korraldab teist korda järjest Järvamaa Kutsehariduskeskus. Võistlus toimub Porsche ringraja territooriumil ehk Audru ringrajal.
Võistlusel saavad kokku kutsekoolid erinevatest Eesti paikadest, kes panevad ennast proovile mini mannergute sõidus, vigursõidus ning lisaks veermiku, elektri, mootori, auto aluste ja tehnilise kontrolli teadmistes.
 
Võistlusele on oodatud pealtvaatajad, kes on eriti olulised isikud, ning kelle ülesandeks on jagada rõõmsaid ja valjuhäälseid ergutushüüdeid ja elada võistlejatele kaasa. 
  • Võistluse toetajad: Aleksandri Pub, Bahco Tool Van, Balti Autoosad, Benefit, Castrol Eesti, Eesti Autospordi Liit, JõuJaam, Kaja Koolitus Autokool, Kalmar Automotive, NB Quality, Porsche Ring, Rada Auto, Topauto.
 
Näeme sõiduautotehnikute võistlustel 24 ja 25 aprillil, Audru ringrajal!