Skip to content

2022. aasta kevad eksamite ülevaade.

2022. aasta autoerialade kevadine eksamihooaeg on lõppenud.

Autokutseõppe Liit korraldas sellel kevadel 34 eksamit kooli lõpetajatele.

7 eksamikorda sõidukite pindade hooldaja ja rehvitehniku erialal, 12 sõiduautotehniku erialal, 5 automaalri erialal, 2 liikurmasinatehniku erialal, 1 veoauto- ja bussitehniku erialal, 4 sõiduautodaignostiku erialal ning 4 autoplekksepp-komplekteerija erialal.

Selle aasta kevadel väljastati kokku 294 kutsetunnistust ja 156 mootorsõidukite kliimaseadmete käitleja osakutsetunnistust.

Lisaks aastal 2022 oli korraldatud 10 eksamikorda kliimaseadmete käitleja erialal töömaailma taotlejatele. Kõik taotlejad sooritasid eksamit positiivsele tulemusele ning kokku oli väljastatud 111 osakutsetunnistust.

Autokutseõppe Liit tänab Ida-Virumaa Kutsehariduskeskust, Järvamaa Kutsehariduskeskust, Kehtna Kutsehariduskeskust, Kuressaare Ametikooli, Pärnumaa Kutsehariduskeskust, Rakvere Ametikooli, Tallinna Lasnamäe Mehaanikakooli, Tallinna Tööstushariduskeskust, Tartu Kutsehariduskeskust, Valgamaa Kutseõppekeskust,  Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskooli, Viljandi Kutseõppekeskust ja kõiki hindajad, kes osalesid eksamite korraldamisel!

Kõik huvilised on oodatud õppima sõidukite hoolduse ja remondiga seotud erialasid tuleval õppeaastal.

Ülevaadet erialadest saab meie kodulehel: Sõidukite hoolduse ja remondi kutsete ülevaade – Autokutseõppe Liit MTÜ